Kobo Libra 2

Kobo Libra 2De Kobo Libra 2 heeft een verbeterd Carta E Ink HD-scherm dat iets sneller is dan zijn voorganger. Het 7-inch formaat is een prettige tussenmaat, terwijl het handige formaat van 6-inch toestellen behouden blijft. Het grotere schermformaat is ideaal voor het lezen van boeken, strips (wel zwart-wit) en andere langere content. Het E Ink-scherm is prettig voor de ogen, en dankzij de verlichting aan de voorkant kun je in alle lichtomstandigheden lezen.

Specificaties:
Display: Carta E Ink HD 7 inch
Resolutie: 1680×1264 pixels en 300 ppi
Afmetingen: 114,6 x 161,9 x 9 mm
Gewicht: 215 gram
Verlichting: Ja
Instelbare lichtkleur: Ja
Bladerknoppen: Ja
Waterproof: Ja
Batterij: 1420 mAh
Audio: Ja, alleen via Bluetooth
Processor: 1 Ghz
RAM: 512 MB
Intern geheugen: 32 GB

De Libra 2 heeft een scherm van 7 inch en is daarmee het perfecte formaat voor wie een iets groter toestel wil dan de Nia en Clara HD, maar niet zo groot als de Sage en Forma. Met een resolutie van 300 ppi ben je verzekerd van een haarscherp beeld.
De Libra 2 heeft ook fysieke knoppen om te bladeren, wat heel fijn is. Dankzij de knoppen kun je de e-reader gemakkelijk met één hand vasthouden.

De Libra 2 beschikt ook over ComfortLightPRO, waarmee u niet alleen de helderheid van uw schermverlichting, maar ook de kleurtemperatuur kunt aanpassen. Zo kun je ’s avonds comfortabeler lezen door blauw licht uit te filteren en te kiezen voor een warmere lichtkleur.

Het is ook mogelijk om naar luisterboeken (uit de Kobo store) te luisteren op de Libra 2. Het apparaat heeft geen audio-aansluiting, maar je kunt via Bluetooth een koptelefoon koppelen.


De Kobo Libra 2 is een uitstekende ereader voor iedereen die op zoek is naar een apparaat met een net iets groter scherm, een comfortabel ergonomisch ontwerp en blader knoppen. Daarnaast kan de Libra 2 tegen water.

 
Next Post

Kobo Clara 2E